Osmaniye'de Deprem Mi Oldu / Son dakika deprem mi oldu? 7 Nisan Kandilli Rasathanesi ve ... : Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de Deprem Mi Oldu / Son dakika deprem mi oldu? 7 Nisan Kandilli Rasathanesi ve ... : Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Ayrıca saat 02:22 gerçekleşen depremin yenin 9.5 km derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre osmaniye'de deprem oldu. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Fahriye evcen oğlu karan'ı paylaştı olanlar oldu! Gi̇ri̇ş 25.07.2019 00:42 güncelleme 25.07.2019 00:43.

Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi! Gi̇ri̇ş 25.07.2019 00:42 güncelleme 25.07.2019 00:43. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem mi oldu? 19 Kasım Kandilli Rasathanesi son deprem ...
Deprem mi oldu? 19 Kasım Kandilli Rasathanesi son deprem ... from img1.aksam.com.tr
Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiyede olan son depremler, en son deprem nerede oldu? Çevre i̇llerden hi̇ssedi̇ldi̇ osmaniye merkez ve hatay'ın i̇skenderun ilçesinden de hissedilen depremin, herhangi bir kayba yol açmadığı bildirildi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye'de büyüklüğü 6 üzeri olan depremler listesi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre, saat 15.20'de merkez üssü kadirli ilçesine bağlı kızyusuflu köyü olan. Düziçi ilçesinde meydana gelen depremin şiddetinin 4,2 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Metrekareye 5 yılan düşen ölüm adası 17 yılda bir yeryüzüne çıkan böcek, canlı yayında muhabirin zor anlarına neden oldu.

Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi.

Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Vatandaşlar osmaniye'de deprem mi oldu? İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi! Son dakika deprem haberleri içerisinde yer alan bilgilere göre bugün şimdiye kadar şiddeti 3'ü geçen 2 deprem yaşandı. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye'de gece saatlerinde deprem paniği yaşandı. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Osmaniye'de meydana gelen depremin merkez üssü ve büyüklüğü belli oldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre, saat 15.20'de merkez üssü kadirli ilçesine bağlı kızyusuflu köyü olan. Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de korkutan ikinci deprem
Osmaniye'de korkutan ikinci deprem from www.ogunhaber.com
İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi! Fahriye evcen oğlu karan'ı paylaştı olanlar oldu! Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika deprem haberleri içerisinde yer alan bilgilere göre bugün şimdiye kadar şiddeti 3'ü geçen 2 deprem yaşandı. Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi. Metrekareye 5 yılan düşen ölüm adası 17 yılda bir yeryüzüne çıkan böcek, canlı yayında muhabirin zor anlarına neden oldu. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem , osmaniye , deprem mi oldu.

Kandilli rasathanesi verilerine göre, saat 17.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı. Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi. Osmaniye'de meydana gelen depremin şiddeti, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Son dakika açıklamasını afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad duyurdu. Ayrıca saat 02:22 gerçekleşen depremin yenin 9.5 km derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre osmaniye'de deprem oldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre, saat 15.20'de merkez üssü kadirli ilçesine bağlı kızyusuflu köyü olan. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'de hissedilen depremle ilgili açıklamada bulunan vali ömer faruk coşkun da depremi ilimizde hissettik. Osmaniye'de meydana gelen depremin merkez üssü ve büyüklüğü belli oldu. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Osmaniye'de iki dakika arayla 3.7 ve 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Düziçi ilçesinde meydana gelen depremin şiddetinin 4,2 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Osmaniye'de iki dakika arayla 3.7 ve 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Osmaniye'de meydana gelen depremin merkez üssü ve büyüklüğü belli oldu.

İzmir'de deprem mi oldu? Son dakika depremler listesi ...
İzmir'de deprem mi oldu? Son dakika depremler listesi ... from i4.hurimg.com
Deprem , osmaniye , deprem mi oldu. .deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, osmaniye'de saat 13.35'te merkez üssü sumbas ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre osmaniye'de deprem oldu. Fahriye evcen oğlu karan'ı paylaştı olanlar oldu! Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Deprem , osmaniye , deprem mi oldu.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika deprem haberleri içerisinde yer alan bilgilere göre bugün şimdiye kadar şiddeti 3'ü geçen 2 deprem yaşandı. Kandilli ve afad 'tan açıklama geldi mi? Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre osmaniye'de deprem oldu. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Osmaniye'de iki dakika arayla 3.7 ve 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem , osmaniye , deprem mi oldu. Osmaniye'de meydana gelen depremin şiddeti, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. .deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, osmaniye'de saat 13.35'te merkez üssü sumbas ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre, saat 17.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Osmaniye'de 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi osmaniye deprem. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook